ISPARTA / GÖNEN - Süleyman Demirel İlkokulu

Mrt

Öğrencilerimizin olası bir depreme karşı farkındalık ve hazırlık seviyelerinin arttırılması için tüm sınıflarımızda "Afet Farkındalık Eğitimi " yapıldı.

Şbt

Okulumuzda 4, 5 ve 8.sınıf öğrencilerine yönelik "Deneyap Teknoloji Atölyeleri e-Sınav Uygulamaları Hakkında Bilgilendirme Semineri" düzenlendi.

Şbt

06.02.2023 tarihinde milletimizi derinden etkilemiş olan Kahramanmaraş/Pazarcık merkezli depremlerin yıl dönümü dolayısıyla, öğrencilerimizin olası bir depreme karşı farkındalık ve hazırlık seviyelerinin arttırılması için okulumuzda "Tahliye Tatbikatı" uygulandı ve akabinde depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak amacıyla 1 dakıkalık saygı duruşunda bulunuldu.

Ara

Okulumuz 4/A Sınıfı, Sınıf Öğretmeni Funda BALLI rehberliğinde Prof. Dr. Turan YAZGAN Halı ve Kilim Müzesini ziyaret ettiler.

Kas

Cumuhuriyetimizin 100. Yılı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında ilçemiz geneli Zeka Oyunları Turnuvası Düzenlendi. İlçemiz Kaymakamı Sayın Mehmet YILDIZ'IN startını verdiği turnuvada okulumuzdan 4 kategoriden de katılım sağlanarak 2 kategoride birincilik, 1 kategoride ikincilik ve 1 kategoride de üçüncülük elde edildi. Koridor kategorisinde Yavuz Selim GÜRÇAY ve Reversi kategorisinde Semih Eren KARACA birinci, Mangala kategorisinde Umut SOYLAN ikinci, Pentago kategorisinde de Buğlem KONAÇ üçüncü olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

İlçemiz geneli düzenlenecek olan Zeka Oyunları Cumhuriyetin 100. Yılı Turnuvası için okul elemeleri yapıldı.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası okulumuzda düzenlenen tören ile kutlandı. Törene Sayın Kaymamakımız Mehmet YILDIZ, Belediye Başkanı Osman KESMEN, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Tahir DURAN, İl Genel Meclisi Üyeleri, daire amirleri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Programı ile başlayan program, okulumuzda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Tahir DURAN tarafından yapılması, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması, ikinci sınıfların birinci sınıflara hoşgeldin çiçeklerini vermesinin ardından Sayın Kaymakamımız Mehmet YILDIZ'ın konuşması ve ders zilini çalması, öğrenci ve öğretmenlerin sınıflara girip eğitim öğretime başlamasıyla sona erdi.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı okulumuz 1. sınıf öğrencilerinin uyum haftası ile başladı. Sayın İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Tahir DURAN okulumuzu ziyaret ederek öğrenci ve velilerle buluştu.

May

Okulmuz 3/B Sınıfı Öğretmeni Özlem DAL rehberliğinde yapılan "Biz Birlikte Okuyoruz" projesi kapsamında dereceye giren velilerimize plaket ve tüm katılımcılara da katılım belgesi takdim edildi. Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen 3/B Sınıfı Öğretmeni Özlem DAL'A teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz 3/B Sınıfı 18 Mayıs Okul Dışarda Günü etkinlikleri kapsamında sınıf öğretmenimiz Özlem DAL eşliğinde doğa yürüyüşü yapıp açık alanda eğlenceli zaman geçirdiler.

Ara

Eğitim Niteliğini Geliştirme Projesi (ENGEP) Kapsamında 3/B Sınıfı Öğrencileri postaneyi ziyaret etti. 3/B Sınıfı öğretmeni Özlem DAL rehberliğinde yapılan gezide öğrencilerimiz hem postaneyi tanımış oldular hem de tebrik kartlarını postaladılar.

Ara

Oklulumuz 3/B Sınıf Öğretmeni Özlem DAL tarafından "BİZ BİRLİKTE OKUYORUZ" projesi sınıf velilerinin katılımıyla yapılıyor. 1 yılda toplam belirlenen 4 kitap okunduktan sonra sınavları yapılacak. 3/B sınıf öğretmenimiz Özlem DAL başta olmak üzere katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.