ISPARTA / GÖNEN - Süleyman Demirel İlkokulu

Ekm

3/B Sınıfı öğrencileri 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde hayvan dostlarını unutmadılar. Hazırladıkları kuş yemliklerini ağaçlara asarak kuşların beslenmelerine katkı sağlamaya çalıştılar.

Mrt

23-24 Şubat 2022 e-Twinning Çalıştayı'nda "Hepsini Okuyorum, Farkı Biliyorum" projesi başlamıştır. Okulumuz öğretmenlerinden Yeliz ERGON projeyi yürütmektedir.

Mrt

30.03.2021 tarihinde okulumuzda "Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir" anlayışı ile uygulamalı eğitimler İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü  ve İlçemiz Kaymakamı Sayın Yaşar ARTAR'IN katılımlarıyla yapılmıştır.

Mrt

30.03.2021 tarihinde okulumuzda "Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir" anlayışı ile uygulamalı eğitimler yapılacaktır.

Ekm

Babanın ilk işi çocuklarıdır.

Orman Haftası Etkinliği Tiyatro Gösterisi

Şbt

Okulumuz Öğrencilerine Meteoroloji Tanıtım Semineri

Şbt

Okulumuzda Rotik Eğitim Derneği ile yaptığımız işbirliği sonucunda 29 Şubat 2016 Pazartesi günü Robotik Kursu başlıdı.